Autor: Saša Stojadinović   |  16.11.2014. - 22:11 h  |   Kategorija: Rukomet
Požarevačke rukometašice ušle u seriju

Beogradski SC ”Slodes” i oko 100 gledalaca u njemu bili su svedoci trijumfa  ŽRK ”Požarevac” nad domaćom ekipom RK ”Feniks”.

 

Od početka utakmice, rukometašice Požarevca konstantno su vodile i imale utakmicu u svojim rukama, ne dozvoljavajući protivniku da se približi na manje od 3 gola prednosti. U gostujućoj ekipi najbolje na terenu su bile Bogdanović sa 10 postignutih pogodaka, i dobro raspoložena na golu, Ristić. Ona je sa 15 odbrana delovala frustrirajuće na domaću ekipu koja jednostavno nije mogla da pronađe put lopti ka mreži. Sve to je rezultiralo konačnim rezultatom 22:29(9:13). Ovom pobedom rukometašice Požarevca došle su na samo bod od trećeplasirane ekipe, ekipe ORK ”Beograd”, koju u narednom kolu čeka veoma teško gostovanje u Petrovcu, protiv ekipe ŽRK "Sloga". Tako da je osvajanje planiranog mesta koje vodi u baraž za Super ligu, postala realnost.


Sledećeg vikenda rukometašice Požarevca u okviru pretposlednjeg kola, igraju na domaćem terenu meč protiv ekipe ŽRK ”Radnički” Obrenovac, i to je njihova poslednja utakmice ove polusezone pred domaćim navijačima.


 


 

Komentari: