Autor: Saša Stojadinović   |  01.11.2015. - 17:11 h  |   Kategorija: Fudbal
Požarevljani dočekuju Kraljevo u Futsal ligi

Nakon prošlonedeljnog poraza na svom terenu u okviru prvog kola Regionalne futsal lige grupa “Morava“ od ekipe „Olimp“ iz Vrnjačke Banje, domaći KMF “Požarevac“ pokušaće da ovog ponedeljka popravi utisak, ponovo pred svojom publikom.

 

U premijernoj utakmici, domaći su izgubili rezultatom 8:5, ali uzevši u obzir da su u ovu ligu ušli bez ikakvog iskustva, nisu se obrukali. Primetno je bilo da među Požarevljanima ima pravih majstora ove igre, ali da još uvek nisu ukomponovani kao tim, te da previše igraju oslanjajući se na individualne sposobnosti. Na trenutke je njihova igra podsećala na pravu futsal igru, sa minimalnim brojem kontakta sa loptom, uz neprestano kretanje.



U ponedeljak, 02. novembra KMF Požarevac će u Hali sportova Kulturno sportskog centra Požarevac u okviru drugog kola dočekati ekipu KMF Karanovac iz Kraljeva. Susret se igra u 19:30h, uz besplatan ulaz. Iz kluba obečavaju veliku borbu i priželjkuju sličnu posetu kao u prvom kolu, kada je na tribinama bilo više od 500 gledalaca.

Komentari: