Autor: Saša Stojadinović   |  15.11.2015. - 12:11 h  |   Kategorija: Sportski centar
Hala sportova vas poziva da pomognete našima

Danas je bogat sportski dan u KSC Požarevac. Naime, ljubitelji sporta će u tri utakmice moći će da pronađu uzbuđenje za sebe pod svodovima Hale sportova. 

 

Najpre će od 16 sati, u okviru devetog kola rukometne ”Super B” lige za dame, domaći Požarevac dočekati ekipu ”Radnički” iz Svilajnca koja se nalazi u nezavidnoj poziciji na tabeli. One su čvrsto ”prikovane” za dno tabele, sa svih osam poraza, tako da se od Požarevljanki očekuje trijumf i približavanje vodećem dvojcu.


Dva sata kasnije, u 18 sati, parket će preuzeti njihove muške kolege u pravoj poslastici 8. kola Super lige. Ekipa MRK ”Požarevac”, koja se nalazi na petoj poziciji želi da trijumfom nad beogradskom Crvenom zvezdom uhvati priključak za gornji dom, dok gosti nameravaju da se pobedom izjednače na tabeli sa trenutno vodećom Slogom iz Požege. Oba tima su istakla kandidaturu za dva boda, tako da se, uz činjenicu da crveno-beli imaju mnogo simpatizera u Požarevcu, očekuju pune tribine i istinski spektakl.


Nema sumnje da će tribine ostati pune i nakon ove utakmice, jer požarevački “večiti rival”, Smederevo, od 20 sati gostuje u okviru četvrtog kola Regionalne futsal lige grupa “Morava“ domaćem KMF ”Požarevac”. Domaćin ih dočekuje osokoljen trijumfom iz prošle subote protiv favorizovane ekipe “Kragujevac 2011“ gde i sami Požarevljani nisu očekivali ni bod ali se čudo dogodilo pa su trijumfovali sa 0:4. Kao i Kraljevo čuveni ”Ekonomac”, tako i ekipa “Smederevo 2“ ima moćnog ”velikog brata”. Prvi tim Smedereva trenutno zauzima drugu poziciju elitnog takmičenja a pošto su svi prekobrojni ove izuzetne ekipe prosleđeni ekipi ”Smederevo 2”, Požarevac očekuje izuzetno tešak ispit večeras.


Ulaz za utakmice je besplatan, a predstavnici sva tri požarevačka kluba vas pozivaju da sportskim i fer navijanjem pomognete njihove timove.

Komentari: