Autor: Saša Stojadinović   |  28.03.2016. - 11:03 h  |   Kategorija: Rukomet
Požarevac poražen u poslednjim minutima utakmice

U prvom kolu Play Out-a Super rukometne lige Srbije ekipe Požarevca ali i Rudara su pretrpele poraze.

 

Ekipa Požarevca je pred svojom publikom poražena od ekipe Radničkog iz Kragujevca. Požarevljani su odlično otvorili meč, brzo poveli sa 3 gola razlike ali je ekipa iz Kragujevca uspela da pri kraj prvog poluvremena izjednači rezultat. Kraj prvog poluvremena doneo je pad u igri Požarevljana pa je ekipa Radničkog uspela da iskoristi i dobije prvo poluvreme sa 17:14. Drugo poluvreme je bolje otvorila ekipa Požarevca koja je uspela da stigne ekipu Radničkog u 45. minutu utakmice. Domaći su zaigrali agresivnije u napadu i odbrani. Požarevac je deset minuta pred kraj utakmice uspeo da povede sa dva gola razlike. Nekoliko diskutabilnih sudijskih odluka uticalo je da ekipa Požarevca ispusti vođstvo. Ekipa Radnikčkog je uspela da postigne gol u poslednjim minutima utakmice i postavljalju konačan rezultat na 32:31.



Ekipa Rudara iz Kostolca je lako poražena na gostovanju u Velikoj Plani od ekipe Morave. Ekipa Morave je nadigrala kostolčane i zasluženo slavila sa 24:21.



U drugom kolu Play Out-a Rudar iz Kostolca putuje u Niš gde će igrati protiv ekipe Želetničara, dok će Požarevac putuje u Kać gde će se sastati protiv ekipe Jugovića.



izvor - Boom 93

Komentari: