Autor: Saša Stojadinović   |  22.10.2017. - 19:10 h  |   Kategorija: Fudbal
GOOOOOOstojić

U okviru četvrtog kola druge futsal lige Srbije ekipa KMF Požarevac gostovala je ekipi KMF Forumu u Vršcu i odnela bodove uz zvuk sirene. 

 

Domaćini su u ovaj susret ušli sa velikim imperativom pobede ali i velikim pritiskom jer su iz prva tri kola uzeli samo jedan bod. Gosti iz Požarevca meč otvaraju jako nervozno sa puno grešaka u dodavanju što gosti koriste i posle nekoliko dobrih prilika dolaze do pogotka sredinom prvog poluvremena.Požarevljani uspevaju da se konsoliduju i da preko Dejana Jovanovica izjednače rezultat.Drugo poluvreme gosti počinju pritiskom ali svoju inicijativu ne koriste što zbog nervoze u završnici,što zahvalujući raspoloženom golmanu domaćih.Iz te inicijative Požarevac ponovo gubi,u jednoj guzvi na sestercu najbolje se snalazi jedan igrac domacih i salje loptu u mrezu za novu prednost.


Od tog trenutka Požarevljani kreću na sve ili ništa i ispostavilo se uzimaju sve. Prvo je Aleksandar Radojičić poravnao rezultat pet minuta pre kraja i kada su svi mislili da će se bodovi podeliti, munjevit napad Požarevljana u kom su učestvovali svi igrači na terenu a završava na najbolji mogući način Nikola Gostojić sekund pre kraja za konačnih 2:3 i veliku radost gostiju. KMF Pžarevac se ovom pobedom priključio vrhu tabele ali moraće ova velika tri boda iz Milenijum cetra da "overe" kod kuće protiv ekipe Ekonomista u ponedeljak 30.10.2017 g. u 19 i 30h.

Komentari: