Autor: Saša Stojadinović   |  12.03.2018. - 22:03 h  |   Kategorija: Ostali sportovi
KMF Požarevac ubedljiv protiv Foruma

KMF Požarevac je u meču 15. kola Druge futsal lige Srbije savladao vršački “Forum” rezultatom 5:2, čime se približio prvoplasiranoj trojci na tabeli.

 

Izabranici Marka Gavrilovića odigrali su odličan meč i sasvim zasluženo stigli do tri veoma važna boda u borbi za plasman u elitu. Već u drugom minutu Radojčić je pogodio za vođstvo domaćih, a prednost je duplirao Drakulić u 12. minutu. Forum je u ovom delu igre izbegao još folova u mreži zahvaljujuću sjajnom Morarijuu, golmanu gostiju. Ipak, Požarevljani su ga savladali i treći put i to u poslednjem minutu prvog dela igre pogotkom Vladimira Simića.


U drugom poluvremenu “Forum” je morao da zaigra dosta ofanzivnije pa je viđena otvorenija igra na obe strane i još četiri gola. Strelci za domaćina bili su Nenad Simić iz penala sa šest metara i Marko Jeremić, dok su za goste pogađali Stojan Milovac i Lazar Vezmar, a iskusni kapiten Vrščana gol je postigao iz kaznenog udarca sa 10 metara. Posle 15 odigranih kola Požarevac se nalazi na četvrtom mestu na tabeli Druge futsal lige Srbije sa 26 osvojenih bodova i u narednom kolu će gostovati ekipi “Ekonomist” u Beogradu.

Komentari: