Autor: Saša Stojadinović   |  15.08.2018. - 21:08 h  |   Kategorija: Ostali sportovi
Pantelić novi trener požarevačkih futsalera

Na čelu stručnog štaba KMF Požarevac ove sezone stajaće novi trener, Đorđe Pantelić.

 

On je smenio Marka Gavrilovića, koji je prošle sezone uspeo da izbori opstanak u Drugoj ligi Srbije i postavi ozbiljne temelje za dalje razvijanje tima. To ističu svi u požarevačkom futsal klubu i dodaju da je rastanak bio prijateljski.


Novi trener se takođe zahvaljuje svom prethodniku na stanju tima koji je zatekao.


- Moj dobar prijatelj i pre svega vrstan stručnjak Marko Gavrilović ostavio je značajan trag i napravio dobru bazu koju primećujem večeras na prvom treningu. Vidi se sistem kretnje koji može da ustanovi samo pravi stručnjak ove igre i nadam se da ćemo sve ovo i dalje nadograditi i još više napredovati. – kazao je Pantelić.


Upoznat je sa sastavom lige, ali još uvek ne i sastavom tih timova, tako da nije želeo da daje egzaktne prognoze plasmana.On ističe da će negovati napadački atraktivan stil igre, a što se ambicija tiče, želja je gornji deo tabele.


- Gledao sam prethodne sezone nekoliko utakmica u ovoj Hali i mogu da kažem da ovaj grad ima odličnu publiku i veliki broj navijača. – istakao je Đorđe Pantelić, koji neće u prvom delu sezone moći da vodi klub sa klupe, već će to učiniti njegov pomoćnik, prošle godine igrač kluba, Miloš Đorđević. Ova situacija nastala je usled propozicija saveza, jer je pre dogovora sa KMF Požarevac, Pantelić već potpisao ugovor da bude član stručnog tima prvoligaša "Srpska" iz Beograda.


Ipak, kako naglašava, to ga neće sprečiti da se potpuno posveti Požarevljanima, a epilog toga videće se već na prvim pripremnim utakmicama koje su zakazane za poslednju sedmicu avgusta.

Komentari: