Autor: Saša Stojadinović   |  27.05.2020. - 15:05 h  |   Kategorija: Sportski centar
Marija Trnavac nova direktorka SC Požarevac

Nakon odlaska Nenada Mitića u zasluženu penziju, mesto vd direktora Javne ustanove "Sportski centar Požarevac" preuzela je Marija Trnavac, diplomirani pravnik.

 

Nova direktorka je dan nakon njenog postavljenja na sednici Skupštine Grada Požarevca, preuzela i zvanično dužnost od direktora Mitića u prostorijama Hale sportova.


Najpre se kratkom biografijom predstavila članovima UO ustanove, da bi se potom upoznala i sa kolektivom na sastanku koji je upriličio, sada već bivši direktor Nenad Mitić. On se zahvalio zaposlenima na odličnoj saradnji i zalaganju koje su pokazali, uprkos hroničnom problemu Sportskog centra Požarevac, a to je manjak radnika.


Marija Trnavac se nadovezala na njegove reči istakavši da se nada nastavku dobrih rezultata koje je ustanova postizala pod rukovodstvom Nenada Mitića. Još je navela da je direktor Mitić započeo nekoliko važnih projekata vezanih za SC Požarevac i da joj je cilj da se oni što brže realizuju na zadovoljstvo sportista, rekreativaca i ostalih korisnika usluga.

Komentari: