Autor: Saša Stojadinović   |  04.06.2020. - 13:06 h  |   Kategorija: Sportski centar
Nenad Mitić uručio ključ SC Požarevac Mariji Trnavac

Simboličnom predajom ključeva ustanove novopostavljenom vršiocu dužnosti direktora, Nenad Mitić napustio je Sportski centar na čijem čelu je bio u prethodnih 7 godina. Od nedavno tu dužnost preuzela je Marija Trnavac, diplomirani pravnik.

 

Nenad Mitić je u Sportskom centru prošao put od organizatora i realizatora programa preko upravnika bazena do direktora čitave ustanove.


On je istakao da jedan od problema Sportskog centra koji do danas nije rešen predstavlja manjak radnika, s obzirom da ova ustanova pored Hale sportova i otvorenog bazena, danas upravlja i gradskim fudbalskim stadionom, stadionom malih sportova, kao i balon halom nabavljenom kroz program prekogranične saradnje.


Prošlu godinu ustanova je završila sa 13 zaposlenih i v.d. direktorom.


Marija Trnavac je na početku svog obraćanja obrazložila da je htela nedugo nakon imenovanja da sazove konferenciju kako bi upoznala predstavnike medija, uz želju da se sa svim medijima uspostavi dobra saradnja. Nova direktorka navela je da namerava da još više otvori SC Požarevac sportistima i građanstvu kroz različite programe, ali se osvrnula i na niz noviteta u samoj unutrašnjosti objekta od kojih se jedan odnosi na stalnu izložbu fotografija.


- Mislim da je izložba lepa i nesvakidašnja jer je pored istorijata SC Požarevac na njoj posebnim dizajnom predstavljen i naš logo. Od kada je postavljena već postoji veliko interesovanje građana za njeno razgledanje. Planirano je da se ubuduće sve konferencije vrše na ovom mestu. - rekla je Trnavac.


Na kraju konferencije izvršena je svečana primopredaja ključa Sportskog centra Požarevac i dodela mesečnih ulaznica za bazen licima koja su ga najčešće posećivala.


Najverniji posetioci bili su Radovan Stojanović, bračni par Dragana i Milan Ocokoljić, kao i Tamara Spasić u kategoriji mama i dete. Svi oni dobili su mesečnu ulaznicu za nastupajuću sezonu bazena.


izvor - SC Požarevac, E-BraničevoBoom 93

Komentari: