Autor: Saša Stojadinović   |  29.10.2020. - 10:10 h  |   Kategorija: Sportski centar
Košarkaši i rukometašice za vikend

U ovom kolu, u sklopu svojih prvenstava u Hali sportova odigraće utakmice košarkaši Požarevca i rukometašice kluba "Nemanjić".

 

Najpre će u petak 30. oktobra pokušati košarkaši da osvoje nove bodove. To neće biti nimalo lako uzevši u obzir da im u goste dolazi prvoplasirana ekipa "Plana" iz Velike plane koja je nakon tri kola sakupila isto toliko pobeda. Odlična ekipa domaćih imala je kiks na samom početku prvenstva, tako da bi pobedom i zvanično istakla kandidaturu za prvo mesto na kraju prvenstva.


Izabranici Vladimira Vlaškovića izlaze na teren u 18 sati a obezbeđen je i direktan prenos koji možete pratiti na njihovom ju tjub kanalu OVDE.


Nedelja, 01. novembar rezervisan je za novoformirani ženski rukometni klub "Nemanjić" koji se takmiči u istom rangu kao i ŽRK "Požarevac" – Prva liga Zapad Grupa A. One dočekuju ekipu "Udarnik" iz Lozovika, a meč počinje u 14 sati. Nakon prošlonedeljnjeg poraza ova utakmica biće prilika za popravku utiska ali i najbolja uvertira za prvi lokalni derbi naredne nedelje u kome će se sastati dva požarevačka kluba.

Komentari: