Autor: Saša Stojadinović   |  11.09.2014. - 21:09 h  |   Kategorija: Sportski centar
Seniori Kraljevine Saudijske Arabije igrali sa Mladim radnikom

U sklopu perioda priprema sportskih klubova iz grada, ali iz inostranstva u Sportskom centru Požarevac, odigrana je i jedna odbojkaška utakmica u kojoj je jedan od učesnika bila čak državna reprezentacija.

 

U pitanju je selekcija Saudijske Arabije, i to ovoga puta seniori, jer su se na parketu Hale sportova već oprobali juniori i kadeti. Te dve selekcije su se i pripremale u Požarevcu, dok su njihove kolege iz seniorske ekipe za bazu odabrali Kovilovo i Kopaonik. Ovoga puta, selekcija Kraljevine Saudijske Arabije došla je u Požarevac kako bi odigrala kontrolnu utakmicu sa odbojkašima Mladog radnika. Obe ekipe su imale mnogo promena kako bi uigrali postavu za naredne izazove, državno prvenstvo kada su domaćini u pitanju, a Azijske igre kada govorimo o gostima. Iako su odbojkaši Mladog radnika poveli sa 1:0 u setovima, naredna tri dobijaju gosti i tako beleže još jednu pobedu na svojim pripremama u našoj zemlji.


 Oni su do sada odigrali kontrolne utakmice sa gotovo svim članovima elitne lige naše zemlje, uključujući i Partizan i Crvenu zvezdu.

Komentari: